Marcel Serramitja rep l’alta mèdica

Marcel Serramitja

El davanter del Sant Andreu Marcel Serramitja ha rebut l’alta mèdica després d’una llarga recuperació de la seva lesió.

Marcel Serramitja ha rebut l’alta mèdica deu mesos després i ja ha començat a fer part dels entrenaments amb l’equip. Serramitja va lesionar-se durant la pretemporada l’estiu passat i va ser operat del menisc i el lligament creuat anterior de la cama dreta.

El davanter ha afrontat una llarga recuperació d’ençà de la seva operació, amb molt esforç i treball amb el preparador físic del club, Dani de Paco. Serramitja ja s’ha incorporat a la dinàmica dels entrenaments de l’equip i continua enfortint la seva forma física.

Des del club ens alegrem i celebrem la recuperació d’en Marcel, que ha treballat durament per a superar la lesió.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS