Noguera: “Tenim una oportunitat boníssima, estem a dos partits de poder pujar i ho hem de donar tot”

Joan Noguera ha parlat pels mitjans oficials del Club en què ha valorat com està el Sant Andreu en la preparació de la promoció d’ascens d’aquest mes de juliol.

El central del Sant Andreu Joan Noguera afronta amb moltes ganes i il·lusió el ‘playoff’ d’ascens. Completament recuperat de la lesió prèvia al confinament, Noguera confia en la motivació de l’equip per a assolir l’ascens per a dedicar-lo a tota l’afició, i adverteix que el Sant Andreu té una ‘oportunitat boníssima’ per a pujar guanyant dos partits.

Retorn als entrenaments després del confinament

“Ens trobem molt bé. Des del club ens van enviar exercicis per no perdre la forma. Ens trobem bé, amb ganes i contents”.

Entrenar sota les mesures higièniques de seguretat

“Hem d’anar amb molt de compte, ser conscients de la situació que s’ha viscut. Hem seguit les mesures del club i les normatives del carrer.”

Recuperat de la lesió

“Està totalment superat. La veritat és que el confinament m’ha anat bé per acabar de fer la recuperació a casa i des del primer moment ja he començat a entrenar amb normalitat”.

Tornar a jugar una promoció d’ascens amb el Sant Andreu

“Estic molt content de tornar a jugar un ‘playoff’ i amb les ganes de treure’ns el que no vam poder aconseguir contra el Castelló. Volem tornar l’equip on es mereix. La temporada rodona seria ascendir amb l’equip”.

Una promoció d’ascens atípica

“Aquest ‘playoff’ el que té és que tots arribarem en les mateixes condicions. No serveixen de res les dinàmiques que portàvem a la lliga, sinó que el que estigui més preparat, el que sigui més equip i qui ho tingui més clar serà qui pujarà. Tenim una oportunitat boníssima, estem a dos partits de poder pujar i ho hem de donar tot”.

Què significaria ascendir amb el Sant Andreu

“No tant per mi, sinó com a club. Em sento part del club i com equip i afició no hi ha cap altre equip que s’ho mereixi tant com nosaltres. Anar a jugar a camps de Tercera i veure l’afició que portes darrere, o a les xarxes socials com mouen el club, el significat de pujar és per ells i tot gràcies a ells”.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS