Pantalla gegant dissabte a Els Catalanistes

La semifinal del ‘playoff’ entre el Sant Andreu i l’Hospitalet es podrà veure dissabte a les 20:00h al local de l’entitat, al carrer de Ramon Batlle, 9. L’aforament serà limitat i caldrà inscriure’s abans enviant un correu amb les dades (nom, cognoms i telèfon) a premsa@uesantandreu.cat.

La UE Sant Andreu ha acordat amb el Centre Cultural Els Catalanistes d’oferir als socis del club la possibilitat de veure la semifinal del ‘playoff’ en pantalla gegant a la seva sala d’actes, dissabte a les 20:00h. Es tracta de repetir la magnífica experiència dels ‘playoff’ de fa dues temporades quan el local es va omplir de seguidors quadribarrats que van vibrar amb la retransmissió del partit contra l’Antequera.

Malauradament, l’aforament serà molt restringit, en principi a 25 persones, per mantenir les distàncies de seguretat entre els assistents, a més d’aplicar altres mesures de prevenció com l’obligatorietat de dur la mascareta i de rentar-se les mans al vestíbul.

No es podrà accedir al local si no s’ha fet reserva prèvia per la qual cosa s’haurà de portar un document d’identificació. Cal fer la reserva amb nom, cognoms i telèfon de contacte al correu premsa@uesantandreu.cat i s’admetran les primeres 25 persones, que poden inscriure’s amb un acompanyant com a màxim i donat també les seves dades.

Els Catalanistes faran servir el senyal en streaming de Footters, la plataforma per la qual es retransmetran els partits del ‘playoff’.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS