Azparren i Jiménez renoven una temporada més amb el Sant Andreu

El primer entrenador, Mikel Azparren, juntament amb el segon tècnic, Xavi Jiménez, han arribat a un acord amb la UE Sant Andreu per renovar els seus contractes per una temporada més.

Mikel Azparren complirà la seva cinquena temporada consecutiva a la banqueta del Narcís Sala com a entrenador del Sant Andreu. Ahir al vespre va fer-se oficial la renovació del tècnic navarrès i del segon entrenador, Xavi Jiménez, en una signatura que també hi han estat presents el president del Club, Manuel Camino, i el director esportiu, Mario Iniesta.

D’aquesta manera el projecte de Mikel Azparren continuarà lligat al Sant Andreu en què durant aquestes quatre temporades al capdavant de la banqueta andreuenca ha convertit el club quadribarrat en un equip competitiu i ha instaurat les bases d’un projecte sòlid. Fites a remarcar com el campionat de la Copa Catalunya el 2019, la disputa dels setzens de final de la Copa del Rei enfront de l’Atlètic de Madrid el 2018 o jugar la promoció d’ascens a Segona Divisió ‘B’ el 2018 i enguany.

Des que Azparren es va fer càrrec com a entrenador quadribarrat la temporada 2016/2017 ha dirigit 164 partits amb el Sant Andreu amb un balanç de 82 victòries (50%), 48 empats (29,3%) i 34 derrotes (20,7%) amb 239 gols a favor (1,45 per partit) i 138 en contra (0,84 per partit). Dels 164 duels d’Azparren com a tècnic andreuenc 142 són partits de lliga, 13 de Copa Catalunya, 5 de Copa del Rei i 4 de promoció d’ascens a Segona Divisió B.

Amb l’arribada d’Azparren el Sant Andreu sempre ha estat involucrat en la lluita per accedir a la promoció d’ascens a la Segona Divisió ‘B’. La temporada 2016/2017 el club andreuenc va ser cinquè a quatre punts del ‘playoff’. La campanya 2017/2018 va acabar la lliga com a segon classificat i va disputar dues rondes de la promoció. La passada temporada l’equip va ser cinquè a quatre punts del quart i enguany el Sant Andreu ha quedat quart i disputarà el ‘playoff’ per ascendir a Segona Divisió ‘B’.

Mikel Azparren i Xavi Jiménez durant la signatura de la renovació. | UE Sant Andreu
Mikel Azparren i Xavi Jiménez juntament amb el president del Sant Andreu, Manuel Camino, i el director esportiu, Mario Iniesta. | UE Sant Andreu

Fotografies: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS