Ton Alcover: “Un ‘playoff’ sense ambient no és un ‘playoff’ de veritat”

Ton Alcover

Ton Alcover ha parlat pels mitjans oficials del club sobre la preparació per la promoció d’ascens a la Segona Divisió ‘B’.

El tercer capità i migcampista del Sant Andreu Ton Alcover ha parlat amb els mitjans oficials del club sobre el ‘playoff’ de la setmana vinent. Alcover creu que la plantilla ha de tornar el club a la Segona Divisió ‘B’ i lamenta que la porta tancada perjudiqui el Sant Andreu i tota l’afició.

Retorn als entrenaments

“Les primeres setmanes van costar, però el partit de la setmana passada va servir per agafar bones sensacions i ritme.”

El moment individual

“M’estava sortint una molt bona temporada individualment. Em trobava bé físicament, no havia tingut molèsties i m’havia perdut pocs partits. Espero trobar-me igual que com estava.”

Oportunitat per a ascendir

“Estem a dos partits de la Segona ‘B’. Al principi del confinament ho donava tot per perdut, però quan va dir-se la possibilitat del ‘playoff’ ens va canviar el confinament a tots. Tenir la il·lusió de poder-te-la jugar i que depengui de tu ja canvia molt. Ara ens toca aprofitar-ho. Som conscients que és molt difícil i que tenim el hàndicap de l’empat.”

Jugar sense afició

“Un ‘playoff’ sense gent, sense ambient, no és un ‘playoff’ de veritat. El que més agrada a un jugador de futbol és l’ambient que es munta a cada camp. Sentir el soroll abans d’entrar-hi. És quan més professional et sents. Hem d’aprofitar l’oportunitat i intentar pujar. El Sant Andreu és el club més perjudicat alhora que no pugui entrar gent, nosaltres tenim un plus que altres equips no tenen.”

Tornar el Sant Andreu a Segona ‘B’

“Des que vam signar aquí els jugadors que érem a l’època de Segona ‘B’, al cap només tenim tornar el Sant Andreu on el vam agafar. És una oportunitat única, i això ens ho hem de gravar a foc al cap. Hem de sortir per totes. Nosaltres hem vingut a pujar el Sant Andreu, no ens hem amagat cap any. Pujar per mi seria tenir la consciència més tranquil·la, treure’t aquesta espineta i poder tornar a Segona ‘B’. I després per la gent, pel que comporta pel poble i el club. Aquest club no pot estar a Tercera”.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS