Víctor Alonso: “Estem a un bon nivell”

Víctor Alonso ha parlat pels mitjans oficials del club sobre la preparació per la promoció d’ascens a la Segona Divisió ‘B’.

El quart capità i migcampista del Sant Andreu Víctor Alonso ha parlat amb els mitjans oficials del club sobre el ‘playoff’ de la setmana vinent. Víctor destaca la preparació de l’equip i la conscienciació de l’oportunitat d’ascens que suposa aquesta fase final.

La preparació de l’equip

“No estem tots al nivell que voldríem estar, però es nota el treball que hem fet abans. Estem a un bon nivell, es nota la feina que hem fet durant el confinament. Hem vingut conscienciats que és una oportunitat única, la gent ho sap i s’ha preparat bé.”

El moment individual

“Aquesta temporada després de la lesió al genoll que vaig tenir l’any passat, vaig tenir la mala sort del colze. Ha estat una temporada difícil per mi perquè no he pogut tenir la continuïtat que necessito i em dóna per estar al meu nivell. Però estic content que estiguem al punt que estem, a punt de poder ascendir.”

Un ‘playoff’ atípic

“És una mica més difícil, perquè el grup català és dels més forts. Si ens haguessin emparellat amb altres grups, hauria estat una mica més fàcil. També tenim el hàndicap que no tenim la nostra afició ni el nostre camp, que això es nota molt. Ja ho vam veure contra l’Antequera.”

Sense afició a l’estadi

“Ho notarem més que altres equips perquè a cada camp que anem sempre va gent nostra, s’escolta la gent animant en moments difícils… és estrany. L’altre dia a Sabadell més que un partit semblava un entrenament compartit. Ens hi hem d’acostumar. Quan estava al futbol base i vaig veure el ‘playoff’ d’ascens de Tercera a Segona ‘B’. Em vaig imaginar el camp i era increïble. Recordo que estava amb els meus amics i els vaig que tant de bo un dia pogués estar-hi. Aquí és com si juguessis a Primera Divisió. L’estadi ple, vas a l’autocar i t’estan esperant… és una sensació única.”

Ascendir a Segona ‘B’

“Seria una alegria gegant que fa molts anys que esperem. Personalment seria treure’m un pes de sobre, perquè formava part de l’equip que vam baixar. Jo i altres companys tenim un pes a sobre que ens volem treure i tornar el Sant Andreu on es mereix.”

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS