Xavi Jiménez: “L’equip està mentalitzat i físicament ha anat creixent”

El segon entrenador del Sant Andreu valora la semifinal del ‘playoff’ davant el CE L’Hospitalet.

Xavi Jiménez ha atès els mitjans del club hores abans que el Sant Andreu s’enfronti a L’Hospitalet, dissabte a les 20:00h al Municipal de Badalona. El segon tècnic andreuenc explica que l’equip està preparat i confia en les virtuts del Sant Andreu per a minimitzar els riberencs i classificar-se per la final.

El moment del Sant Andreu

“Els veig bastant bé. És com una pretemporada i físicament no estaran com quan la temporada va rodada. Ens passarà a tots. L’equip està mentalitzat i físicament ha anat creixent. Estem desitjant que arribi el partit per a competir bé i intentar fer una cosa maca.”

La semifinal contra L’Hospitalet

“És una oportunitat boníssima. És el que fa molts anys que perseguim, si ho fem bé i ho aconseguim en dos partits ens podem plantar a Segona ‘B’. Mentalment l’equip està preparat per a afrontar el partit. Seran noranta minuts molt intensos, hi haurà temps per a tot. Minuts per a ells i minuts per a nosaltres. Qui es desenvolupi millor i aprofiti les oportunitats s’emportarà el partit.”

Sortir a guanyar

“En aquest club no val empatar qualsevol partit. Tots els diumenges sortim a guanyar. Recordo eliminatòries contra equips de Segona ‘B’ que sortíem a guanyar. L’actitud de sortir a guanyar la tenim fa anys i la portem posada a l’escut. Hem de tenir diferents estratègies durant el partit en funció del resultat i del minut, treballem diferents alternatives.”

El rival

“L’Hospitalet és un equip molt complicat. Tenen jugadors que han estat a diverses categories. No només tenen un onze, tenen molts jugadors. Però no m’importa més que jugar contra ells, el Terrassa o l’Europa. Sabem que podem guanyar els tres equips. Intentarem que no es vegin les seves virtuts i sí les seves debilitats. Sent nosaltres mateixos podem endur-nos la victòria contra qualsevol equip.”

El significat d’un ascens

“Fa nou anys que sóc aquí. Cinc de jugador i quatre d’entrenador ja. És el moment ideal per a fer un pas endavant i tota la feina que hem fet es vegi reflectida al camp. I quina millor manera que brindar a la gent que no podrà venir al camp aconseguir l’ascens per a celebrar-lo tots. Si aconseguim ascendir enguany, es farà guanyar el moment de celebrar-lo tots junts. El meu objectiu des del descens ha estat tornar el club a Segona ‘B’, ens sentim responsables que el Sant Andreu estigui a Tercera.”

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS