Comença la campanya de socis 2020/2021!

socis Sant Andreu

La UE Sant Andreu posa en marxa la campanya de socis de cara a la temporada vinent, amb preus diferents en cas de mantenir-se a Tercera o d’ascendir a Segona Divisó ‘B’.

La temporada regular s’ha acabat i el Sant Andreu aspira a l’ascens a Segona Divisió ‘B’ en el ‘playoff’ exprés que es disputarà el juliol. El club ha passat per dificultats econòmiques arran de la crisi sanitària i econòmica, com tantes altres famílies, entitats i institucions. El Sant Andreu necessita més que mai el suport de l’afició per a enfortir el club econòmicament i garantir així un equip competitiu de cara a l’any vinent i unes bones condicions per al futbol base i els equips femenins.

Després de reflexionar arran dels comentaris rebuts, la UE Sant Andreu ha modificat la proposta de la campanya de socis. Hi ha un preu per Tercera i un altre per Segona ‘B’, i en cas d’ascens s’haurà d’abonar la diferència. A més, s’incorpora un element important com el fet de permetre que els socis que travessin una situació d’ERTO i ho acreditin degudament a les oficines del club quan reobrin puguin fraccionar el pagament en quotes iguals en un màxim de sis mesos. El club té sensibilitat per la situació d’alguns dels seus socis i per això ha fet aquest esforç, però també demana comprensió per la situació delicada de l’entitat.

És un any difícil per a tothom, per això cal fer pinya i estar units per a portar el Sant Andreu a la victòria. Demanem un esforç conjunt per a ampliar la massa social del club com hem fet aquestes últimes temporades, demostrant entre tots la passió per la quadribarrada. Volem fer el màxim nombre de socis possible abans del playoff!

Us recordem que podeu fer la inscripció on-line mentre les oficines del Narcís Sala romanguin tancades fins el dilluns 22 de juny. També podeu optar per fer l‘ingrés al compte corrent (ES92 2100 0616 2602 0027 9316) indicant al concepte el nom i cognoms i la ubicació de la localitat.

Els preus per a la temporada vinent són els següents:

Tribuna: 135 euros / 175 en cas d’ascens
General: 85 euros / 115 en cas d’ascens
Carnet Familiar (parella adulta): 120 euros / 150 en cas d’ascens
Gol Nord: 60 euros / 75 en cas d’ascens
Menors: paguen la seva edat en euros

El Carnet Familiar inclou dos adults que siguin parella i tinguin fills, a més dels menors, ja que és un abonament pensat per a facilitar l’assistència de les famílies.

Als socis que vulguin mantenir la seva ubicació al Narcís Sala se’ls girarà el rebut bancari el 30 de juny, mentre que els que vulguin canviar-se d’ubicació ho hauran de notificar al club abans d’aquesta data.

Fotografia: Adrià Giménez – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS