Franco Ezequiel González i Lawson Sunderland, del Juvenil A al primer equip

Els dos futbolistes, que la passada temporada estaven al Juvenil A, s’incorporen al primer equip del Sant Andreu. Han signat contracte per dos anys.

El planter del Sant Andreu continua aportant jugadors al primer equip. Franco Ezequiel González i Lawson Sunderland, que estaven la temporada passada al Juvenil A, han acabat la seva etapa formativa i el Club aposta per ells fent-los fitxa del primer equip. Ambdós futbolistes han signat contracte per a les pròximes dues temporades.

Franco (11/04/2001) va arribar al Juvenil A del Sant Andreu l’estiu del 2019 provinent de l’AE Josep Maria Gené. Nascut a Paraguai, ja fa 10 anys que va venir a Catalunya. És un davanter polivalent, que pot ocupar qualsevol de les posicions d’atac. En el seu primer any com a andreuenc va marcar 7 gols a la lliga. Les seves bones actuacions amb el Juvenil A van fer que debutés amb el primer equip en el partit de lliga contra el Banyoles al Narcís Sala del passat 22 de desembre. A més, sovint durant la temporada passada va entrenar amb la plantilla dirigida per Mikel Azparren.

Lawson (07/11/2001) va arribar a mitjans de la temporada passada al Juvenil A provinent del CF Damm. Nascut als Estats Units, fa tres anys que es va traslladar a l’estat espanyol. La seva posició habitual és la de mig centre. És un jugador alt i amb una bona qualitat tècnica amb la pilota als peus. Amb el Juvenil A només va poder disputar dos partits abans de la suspensió de la lliga a causa de la COVID-19. Tot i això, durant la preparació del Sant Andreu per la promoció d’ascens a Segona Divisió B Lawson va estar entrenant amb el primer equip.

Benvinguts al primer equip, Franco i Lawson!

Fotografia: Lawson Sunderland (esquerra) i Franco Ezequiel González (dreta). | UE Sant Andreu

PLANTILLA TEMPORADA 2020/2021

Porters: Arnau Riera i David Aragón
Defenses: José Antonio Llamas, Joan Noguera, Oumar Bah, Alberto Carroza i Yaya Sidibe
Migcampistes: Ton Alcover, Víctor Alonso, Juanan Gallego i Lawson Sunderland
Davanters: Marcel Serramitja, Jorge Carreón, Àlex Poves i Franco Ezequiel González
Baixes confirmades: Roger Escoruela, Ramon Terrats, Sergi Serrano, Carlos Craviotto, Laro Setién, Jaume Villar, David Serrano, Josu Rodríguez, Elhadji Baldeh i Sergi Moreno

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS