Franco i Lawson: “Estem orgullosos d’arribar al primer equip del Sant Andreu”

Les dues noves incorporacions que pugen del Juvenil A al primer equip del Sant Andreu, Franco Ezequiel González i Lawson Sunderland, han atès els mitjans oficials del Club en què tots dos afirmen que tenen moltes ganes de començar a entrenar i aprendre dels nous companys. A continuació les seves valoracions.

Franco Ezequiel González

Franco ha estat un dels millors jugadors del Juvenil A durant la temporada passada en què va marcar 7 gols a la lliga. “M’he sentit molt còmode. He tingut un bon any sent davanter”. Es defineix com un futbolista que “no dono cap pilota per perduda. Vaig a per totes. M’agrada desmarcar-me a l’espai, buscar l’esquena dels centrals”.

Les seves bones actuacions amb el Juvenil A van fer que debutés amb el primer equip en el partit del Sant Andreu contra el Banyoles del passat mes de desembre. “Va ser una sensació increïble. Al camp hi havia molt de públic i va anar molt bé”.

Pujar al primer equip és un fet “amb molt d’orgull després de tant treball” explica Franco. Durant la temporada passada sovint entrenava amb la plantilla dirigida per Mikel Azparren i remarca que això li facilitarà en la seva adaptació la pròxima campanya perquè “els jugadors m’han ajudat molt. M’han fet sentir com un futbolista més. Si estic aquí és per alguna cosa”.

Ja pensant en la temporada que ve “tinc moltes ganes de començar a treballar. Em trobo bé físicament i aprofitaré al màxim els minuts que tingui“.

Lawson (esquerra) i Franco (dreta) durant l’entrevista | UE Sant Andreu

Lawson Sunderland

Lawson va arribar al Juvenil A a mitjans de la temporada passada. “Quan vaig marxar del CF Damm volia venir al Sant Andreu perquè és un Club amb molta història“.

Només va poder jugar uns pocs partits amb el Juvenil A abans de la suspensió de la lliga, però també va entrenar amb el primer equip quan el Sant Andreu s’estava preparant per a la promoció d’ascens a Segona Divisió B. “Ha sigut una experiència increïble. Han anat molt bé els entrenaments i he millorat com a futbolista”.

Per Lawson pujar al primer equip és un pas que afronta “amb molt d’orgull. Després de tant treball arriba la recompensa. Ara toca seguir treballant i millorant”. El fet d’haver entrenat ja amb el primer equip al final de la temporada passada farà que la seva adaptació per a la pròxima campanya sigui més senzilla perquè “els jugadors i el cos tècnic ja em coneixen”.

Com a futbolista és un mig centre alt “amb bon toc de pilota, que conservo la possessió de l’esfèrica“. Per a la pròxima temporada ja “tinc moltes ganes de començar a entrenar” i afegeix que “aprofitaré els minuts que tingui i aprendre al màxim dels companys i el cos tècnic“.

Franco i Lawson durant l’entrevista. | UE Sant Andreu

Fotografia destacada: Franco (esquerra) i Lawson (dreta) durant l’entrevista. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS