Jaume Villar causa baixa

Jaume playoff Sant Andreu

El futbolista ha comunicat a la UE Sant Andreu que no renovarà el seu contracte i acabarà una etapa de dues temporades al Narcís Sala.

Jaume Villar ha decidit de deixar el Sant Andreu després de dues temporades al Narcís Sala, en què el futbolista s’havia convertit en una peça important per l’equip gràcies a la seva polivalència i regularitat.

Villar va arribar l’estiu del 2018 procedent del Leganés ‘B’, i amb el Sant Andreu ha disputat la Copa del Rei i l’eliminatòria amb l’Atlètic de Madrid, ha guanyat la Copa Catalunya i ha disputat un ‘playoff’ d’ascens. Enguany el defensa havia jugat un total de 21 partits.

El club agraeix a Jaume Villar la seva professionalitat i compromís, així com el seu tracte durant aquestes dues temporades, i li desitgem sort i èxit en la seva nova etapa.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS