Jorge Carreón reforça l’atac quadribarrat

La UE Sant Andreu tanca la primera incorporació per a la temporada 2020/2021. Es tracta del davanter Jorge Carreón, que ha signat per una temporada fins al juny del 2021.

Jorge Carreón (17/10/1997) fitxa per la UE Sant Andreu per una temporada i aportarà qualitat i molta arribada a l’atac andreuenc. La seva posició natural és la de mitjapunta, però també pot ocupar la demarcació per qualsevol de les dues bandes.

El seu darrer equip ha estat el CF Pobla Mafumet, club on va estar la temporada passada, en què en divuit partits va marcar dos gols. Cal afegir també que l’any passat va disputar cinc partits a Segona Divisió ‘B’ amb el Nàstic de Tarragona.

Carreón va néixer a Santa Cruz de la Sierra, Bolívia, però des de ben petit resideix a Granollers. El jove futbolista, 22 anys, anteriorment ha militat al Terrassa FC (2017-2019), al filial del RC Deportivo de la Coruña (2016-2017) i a les categories inferiors del CF Damm (2013-2016), el CF Mollet (2011-2013), l’EC Granollers (2007-2011), el CF Poniente i el CF Finsobe.

El seu primer any com a amateur va ser al Deportivo ‘B’, en què va ser preseleccionat amb la selecció sub-20 de Bolívia, i en el seu retorn al futbol català en el grup V de Tercera Divisió amb el Terrassa va deixar bones estadístiques en les dues temporades que va estar al conjunt egarenc. El primer any va marcar quatre gols en 36 partits i la segona campanya va transformar set dianes en 34 enfrontaments.

PLANTILLA TEMPORADA 2020/2021

Porters: –
Defenses: José Antonio Llamas, Joan Noguera, i Oumar Bah
Migcampistes: Ton Alcover
Davanters: Marcel Serramitja i Jorge Carreón
Baixes confirmades: Roger Escoruela, Ramon Terrats, Sergi Serrano, Carlos Craviotto, Laro Setién, Jaume Villar, David Serrano i Josu Rodríguez

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS