Josu Rodríguez causa baixa

El futbolista no ha acceptat l’oferta de renovació proposada pel Club i ha decidit marxar de la UE Sant Andreu després de tres temporades consecutives defensant la quadribarrada.

Josu Rodríguez no continuarà al Sant Andreu la pròxima temporada. El davanter acumulava tres anys seguits com a andreuenc, en la seva segona etapa al Club. En total, ha disputat cinc temporades com a jugador quadribarrat.

Enguany ha tornat a ser un jugador amb molta participació en l’equip. Ha disputat 23 partits de lliga i 1 de la promoció d’ascens en què ha marcat vuit gols i repartit tres assistències. En total, durant els seus cinc anys al Narcís Sala ha defensat la quadribarrada en més de 150 enfrontaments en què ha guanyat la Copa Federació la temporada 2012/2013 i la Copa Catalunya la campanya 2018/2019, a més de disputar les dues eliminatòries de Copa del Rei davant l’Atlético de Madrid i jugar dos ‘playoff’.

Des de la UE Sant Andreu li volem agrair a Josu el seu compromís, professionalitat i dedicació en aquestes temporades al Club en què s’ha convertit en un futbolista molt arrelat als colors quadribarrats i estimat per l’afició. També li desitgem sort i èxits pel futur.

Fotografia: Judit Andreu – UESA.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS