Juanan Gallego continuarà defensant la quadribarrada

Juanan Gallego

El futbolista renova el seu contracte per una temporada fins al juny del 2021 i encadenarà la cinquena campanya consecutiva al primer equip del Sant Andreu i, amb anterioritat, format al futbol base del Club.

Juanan Gallego i la UE Sant Andreu han acordat la renovació de contracte del futbolista per una temporada. Gallego és un jugador format al planter andreuenc, que va debutar amb el primer equip la campanya 2015/2016 sent encara juvenil, i des d’aleshores s’ha consolidat amb el Sant Andreu com un dels jugadors més polivalents, ja que pot jugar tant d’extrem com de lateral esquerre. Característiques molt preuades per a la plantilla.

Des del seu salt amb fitxa del primer equip la temporada 2016/2017, que també significava la seva primera incursió al món amateur, només ha defensat els colors quadribarrats durant quatre campanyes i ara, amb aquesta renovació, ho farà per cinquè any consecutiu.

En la passada temporada Juanan ha disputat 20 partits de lliga i 1 de la promoció d’ascens en què ha marcat dos gols i repartit una assistència.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

PLANTILLA TEMPORADA 2020/2021

Porters: Arnau Riera i David Aragón
Defenses: José Antonio Llamas, Joan Noguera, Oumar Bah, Alberto Carroza i Yaya Sidibe
Migcampistes: Ton Alcover, Víctor Alonso i Juanan Gallego
Davanters: Marcel Serramitja, Jorge Carreón i Àlex Poves
Baixes confirmades: Roger Escoruela, Ramon Terrats, Sergi Serrano, Carlos Craviotto, Laro Setién, Jaume Villar, David Serrano, Josu Rodríguez, Elhadji Baldeh i Sergi Moreno

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS