La pretemporada comença el 25 d’agost

La UE Sant Andreu 2020/2021 començarà a treballar dimarts vinent, 25 d’agost, sota la batuta de Mikel Azparren per cinquena temporada consecutiva.

El primer equip del Sant Andreu tornarà als entrenaments dimarts vinent al vespre per començar a preparar la temporada 2020/2021. Els futbolistes hauran tingut un mes i mig de descans després de disputat el ‘playoff’ d’ascens i hi haurà diverses cares noves a l’equip, renovat aquest estiu.

La represa dels entrenaments serà a porta tancada i seguint les mesures sanitàries adequades. El Club està pendent de rebre indicacions de la Federació Catalana de Futbol (FCF) respecte de la nova temporada i els protocols sanitaris que hi haurà en funció de l’evolució de la covid-19.

L’inici de la competició és previst per principis d’octubre, en una data encara per concretar i unes bases de la competició –divisió de la lliga en dos subgrups– pendents de la decisió de la FCF.

Fotografia: Imatge d’arxiu de l’inici de la pretemporada passada. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS