Toni Rodríguez, nou secretari tècnic del Sant Andreu

La incorporació de Rodríguez, que treballa pel club des d’aquesta setmana, reforça l’estructura esportiva de la UE Sant Andreu.

La UE Sant Andreu ha decidit d’incorporar un secretari tècnic per a reforçar l’estructura esportiva del Club. Toni Rodríguez ha estat l’elegit, i ja treballa des de principis de setmana en coordinació amb la direcció esportiva i el cos tècnic per contribuir a bastir l’equip de la temporada vinent.

Rodríguez té experiència com a secretari tècnic del FC Santboià i de la UE Lleida, i com a entrenador del CE Sabadell i el Terrassa FC. Amb el filial arlequinat va ascendir des de Segona Catalana fins la Tercera Divisió.

Benvingut, Toni!

Fotografia: Pedro Salado

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS