Víctor Alonso, tretzena temporada al Sant Andreu

El futbolista i el Club han arribat a un acord per a renovar el contracte de Víctor Alonso amb la UE Sant Andreu per una temporada i sumarà la seva tretzena temporada com a andreuenc, comptant entre el futbol base i el primer equip.

Víctor Alonso, el quart capità del conjunt quadribarrat, renova el seu contracte per una temporada fins al juny del 2021. D’aquesta manera encadenarà la seva quarta temporada consecutiva al primer equip andreuenc en la seva segona etapa al Sant Andreu, sent un jugador molt valorat tant pel vestidor com per l’afició.

Alonso és un futbolista format al planter, que va debutar amb el primer equip la temporada 2012/2013 a Segona Divisió B. En total, comptant el futbol base i els dos períodes al primer equip, suma dotze campanyes al Narcís Sala i s’assegura afegir-ne una més. Pel que fa al nombre de partits oficials disputats amb el Sant Andreu ja supera el centenar de cops que ha defensat la quadribarrada.

En la darrera temporada el futbolista andreuenc ha tornat a tenir un paper important com a mig centre en què ha disputat 17 partits de lliga i 1 de la promoció d’ascens, dels quals 14 com a titular. Una xifra d’enfrontaments que podria haver estat més alta si no hagués estat per les lesions que ha arrossegat.

Fotografia: Victor Alonso durant la signatura de la renovació juntament amb el secretari tècnic, Toni Rodríguez. | UE Sant Andreu

PLANTILLA TEMPORADA 2020/2021

Porters: Arnau Riera
Defenses: José Antonio Llamas, Joan Noguera, i Oumar Bah
Migcampistes: Ton Alcover i Victor Alonso
Davanters: Marcel Serramitja i Jorge Carreón
Baixes confirmades: Roger Escoruela, Ramon Terrats, Sergi Serrano, Carlos Craviotto, Laro Setién, Jaume Villar, David Serrano, Josu Rodríguez i Elhadji Baldeh

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS