Alberto García torna al Sant Andreu

El migcampista, format al futbol base quadribarrat, aportarà qualitat i polivalència al mig del camp, on pot jugar tant de migcentre com en posicions més avançades.

Alberto García (Barcelona, 11 de setembre de 1998) ha signat per una temporada amb la UE Sant Andreu. El migcampista torna de nou al Narcís Sala, on primer de tot es va formar durant quatre temporades al planter quadribarrat, dos anys de categoria cadet i dos de juvenil, abans de debutar amb el primer equip al final de la campanya 2015/2016 sent encara juvenil de segon any. Va jugar quatre partits amb el primer equip i va anotar dos gols.

Posteriorment, va jugar al Juvenil A del Málaga, on va guanyar el campionat de lliga de Divisió d’Honor i va participar en la Youth League, abans de tornar un any cedit al Sant Andreu, la campanya 2017/2018, en què va marcar tres gols. Les últimes dues temporades ha estat un jugador indiscutible al CF Pobla de Mafumet, on ha arribat a ser capità. Per exemple, la temporada passada va disputar 21 partits amb el conjunt tarragoní en què va anotar una diana.

Alberto García va començar jugant de mitjapunta, però a la Pobla també s’ha desenvolupat com a migcentre, augmentant així la seva polivalència i també aportarà el sentiment quadribarrat d’un futbolista format al Narcís Sala.

Bentornat, Alberto!

Fotografia: Alberto García, recent fitxatge de la UE Sant Andreu | UE Sant Andreu

PLANTILLA TEMPORADA 2020/2021

Porters: Arnau Riera i David Aragón
Defenses: José Antonio Llamas, Joan Noguera, Oumar Bah, Alberto Carroza i Yaya Sidibe
Migcampistes: Ton Alcover, Víctor Alonso, Juanan Gallego, Lawson Sunderland, Oriol Solina i Alberto García
Davanters: Marcel Serramitja, Jorge Carreón, Àlex Poves, Franco Ezequiel González, Manu Lanzarote, Xavi Ferrón i Enric Baquero
Baixes confirmades: Roger Escoruela, Ramon Terrats, Sergi Serrano, Carlos Craviotto, Laro Setién, Jaume Villar, David Serrano, Josu Rodríguez, Elhadji Baldeh, Sergi Moreno, Adri Rivas i Ferran Brugué

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS