Dimecres, presentació de les noves samarretes del Sant Andreu

L’acte serà de petit format dimecres al migdia al Narcís Sala i es retransmetrà per streaming perquè tothom pugui seguir-lo o veure’l més tard.

La UE Sant Andreu presentarà les noves equipacions aquest dimecres a les 12:00h al Narcís Sala, en un acte de petit format a porta tancada a causa de les restriccions de les autoritats sanitàries per la covid-19. Es retransmetrà en streaming i podrà veure’s en directe o recuperar-se més tard.

La renovació de les samarretes quadribarrades per a la nova temporada ha estat una de les prioritats d’aquest estiu i s’ha pogut fer gràcies al nou acord de patrocini amb la marca de roba GIVOVA, signat el juliol passat. El primer equip ja va poder lluir una samarreta especial al ‘playoff’, de color negre i amb un record per a Miquel Jové.

El Club ja disposa i distribueix de les equipacions del futbol base, que és la màxima prioritat, i del primer equip masculí i femení, així com del Juvenil ‘A’ i dels dos equips de futbol 7 femenins. La venda al públic de les noves samarretes no serà possible fins a mitjans d’octubre, coincidint amb la inauguració de l’expositor oficial del Club al Narcís Sala i l’inici de la competició, atès que s’han acordat unes condicions determinades amb GIVOVA i que es necessiten els primers ingressos per a fer un segon encàrrec de samarretes.

Els beneficis de la venda de les samarretes permetran l’encàrrec, producció i distribució de més productes oficials de la UE Sant Andreu, com bufandes, dessuadores, gorres i més material de merchandising que podrà adquirir-se pròximament a l’expositor i a través d ela botiga en línia que tindrà el Club.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS