El Juvenil A enceta la temporada 2020/2021

L’equip andreuenc ha iniciat els entrenaments de la nova campanya amb la vista posada en l’inici de la competició de Lliga Nacional previst pel cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre.

Arrenca una nova temporada pel Juvenil A. Després que la competició s’aturés el passat mes de març i se certifiqués la permanència a Lliga Nacional, l’equip andreuenc es torna a posar en marxa en què ja ha començat els entrenaments de la campanya 2020/2021. Entre les cares noves la principal és el nomenament d’Ivan Díaz-Cano com a entrenador del Juvenil A, un tècnic format al planter quadribarrat en què el Club aposta per ell amb aquesta oportunitat.

Durant pretemporada el Juvenil A té programats diversos partits amistosos per anar agafant el ritme competitiu. Aquest dissabte contra el Juvenil de la Unió FB Jàbac Terrassa. Diumenge enfront del primer equip del CE APA Poble Sec i el dimecres de la setmana vinent s’enfrontarà al primer equip de la UE Sant Andreu. Més endavant hi ha la possibilitat d’anar concretant altres duels amistosos.

Enguany el Juvenil A competirà en Lliga Nacional. A hores d’ara, però, el format de competició encara és incert. Està previst que la lliga comenci el cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre amb una divisió en subgrups en cada categoria.

Imatge: El Juvenil A durant un entrenament de la pretemporada 2020/2021 | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS