El Juvenil A ja coneix el calendari de la lliga 2020/2021

L’equip andreuenc ha quedat enquadrat en el subgrup A de Lliga Nacional després que la Federació Catalana de Futbol ha decidit dividir la categoria en dos grups de 10 equips. La competició començarà el cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre del 2020 i acabarà entre el 13 i 14 de març del 2021.

Després de tot aquest temps, la FCF ha fet oficial aquest dimarts el calendari del Grup 7 de Lliga Nacional en què ha dividit la lliga en dos subgrups. El Sant Andreu ha quedat enquadrat al subgrup A juntament amb el CD La Floresta, Club Gimnàstic Tarragona B, UE Sants, AE Prat, UD Cornellà B, FC Barcelona B, UD Unificación Bellvitge, CF Vilaseca i Club Gimnàstic Manresa.

El Juvenil A andreuenc arrencarà la lliga a la primera jornada contra el Club Gimnàstic Tarragona B al Narcís Sala el cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre. En aquest subgrup tots els equips s’enfrontaran en partit d’anada i tornada. Els quadribarrats disputaran l’última jornada contra el Club Gimnàstic Manresa a domicili el cap de setmana del 13 i 14 de març.

La FCF, però, encara no ha publicat el format posterior a la lliga de cada subgrup i el mètode d’ascensos i descensos.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS