El Sant Andreu comença a rodar (4-1)

El Sant Andreu ha disputat el primer partit de la pretemporada davant l’Espanyol ‘B’, que ha derrotat els quadribarrats per quatre gols a un.

Els quadribarrats han estrenat la nova samarreta quadribarrada, de la marca GIVOVA, en el primer partit amistós de la pretemporada. Dimecres, el primer equip va jugar un partit d’entrenament sense marcador amb el Juvenil ‘A’. Avui, l’equip de Mikel Azparren ha començat a competir i recuperar sensacions davant l’Espanyol ‘B’ a la CE Dani Jarque.

El filial blanc-i-blau, més rodat, ha començat el partit amb empenta i situant-se al davant del marcador amb un gol de Raigal. El Sant Andreu ha començat a carburar i al quart d’hora ha empatat gràcies a un gran gol de Manu Lanzarote, el primer en el seu retorn al Narcís Sala. A la recta final, els andreuencs s’ha apoderat del domini del partit, però no han pogut materialitzar oportunitats de gol.

A la segona part, el carrusel de canvis ha desdibuixat ambdós equips, tot i que l’Espanyol ‘B’ ha mantingut el domini de la pilota i ha sentenciat l’encontre amb dos gols de Ferran Jutglà (46′) i Max (50′). A la recta final, Enric Baquero ha tancat el marcador amb un xut creuat (84′). David Aragón, amb diverses aturades de mèrit en moments diferents del partit, ha disputat un gran encontre.

Durant el partit, s’han pogut veure els primers detalls dels nous jugadors i dels juvenils andreuencs. El Sant Andreu ha començat avui el camí d’aquesta temporada incerta amb una bona primera hora de partit i disputarà el pròxim amistós dissabte vinent a les 18:00h a la Verneda davant el Júpiter.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Resum de Betevé

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS