El Sant Andreu ja coneix els rivals de la primera fase de la lliga

Els quadribarrats han quedat enquadrats al subgrup ‘5B’, i encara no s’ha fet públic el calendari de la competició.

El Sant Andreu debutarà a la lliga el 18 d’octubre, però encara no està definit el calendari de la competició. A la primera fase, els andreuencs disputaran 20 partits –doble volta– contra el Banyoles, el Cerdanyola, el Figueres, la Fundació Grama, el Girona ‘B’, el Granollers, l’Horta, el Peralada, el Sants i el Vilassar de Mar.

Per la seva banda, el subgrup 5A estarà integrat pel Castelldefels, l’Europa, l’Igualada, el Manresa, el Montañesa, el Pobla Mafumet, el San Cristóbal, el Santfeliuenc, el Terrassa, el Valls i el Vilafranca

Els tres primers passaran a la segona fase, on s’arrossegaran els punts i els gols aconseguits. En aquesta segona lliga, de sis equips –els tres primers de cada subgrup– hi hauria sis partits, que serien enfrontaments a doble volta contra els tres classificats de l’altre subgrup.

Els equips classificats entre el quart i el sisè de la primera fase passaran també a una segona fase en què hi haurà en joc la classificació per la promoció d’ascens. Del setè a l’onzè, disputaran una fase per la permanència.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS