El Sant Andreu perd de penal en un bon partit (1-0)

El Sant Andreu ha completat un bon partit a Cornellà, però n’ha marxat amb una derrota per la mínima a causa d’un penal a la segona meitat.

El Sant Andreu continua donant passes en la seva preparació, avui davant un equip de categoria superior. Els quadribarrats han completat una bona primera part, amb seguretat defensiva davant un Cornellà que ha prioritzat el joc aeri, especialment en el primer tram del partit. La línia defensiva ha estat segura i Aragón només ha hagut d’intervenir per a aturar un xut d’Ontiveros al límit del descans (41’).

A la porteria local, Ramón ha hagut de fer tres bones aturades, en dos xuts de Ferrón (18’) i Baquero (27’) des de la frontal i un tir directe de falta lateral de Ton Alcover (22’). Els andreuencs, que han generat perill a pilota aturada, han trobat la velocitat dels puntes i les bandes mostrant un joc combinatiu al mig del camp, amb Víctor i Ton al comandament, que ha permès de superar la pressió alta que ha fet el Cornellà els primers minuts.

A la segona meitat, el Cornellà ha canviat l’equip sencer i ha continuat pressionant, però de nou el Sant Andreu se n’ha sortit bé. Aragón ha refusat un tir de Pablo Fernández amb els peus (47’) i Juanma ha posat els punts per a desviar un míssil de Ton Alcover (55’). El Cornellà ha trobat el gol a través d’un penal que ha transformat Pablo Fernández (70’), moment en què Alberto García ha entrat al terreny de joc juntament amb Lawson i Franco.

Amb el marcador en contra, el Sant Andreu ha continuat cercant el gol, però el cansament ha aparegut a la recta final del partit. Baquero ha provat de superar Juanma en un xut amb poc angle (81′) en l’última oportunitat del partit.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS