Els carnets de soci, disponibles a les oficines

Els socis ja poden passar a recollir els carnets de la temporada 2020/2021 a les oficines del Narcís Sala, preferentment al matí.

Els nous carnets de soci de la UE Sant Andreu per a la temporada 2020/2021 ja poden passar-se a recollir a les oficines del Club. Recordem que els horaris són de 09:30h a 12:30h i de 17:00h a 20:00h. No seran necessaris per entrar als partits amistosos de pretemporada del primer equip al Narcís Sala. Per a facilitar la recollida dels carnets a les tardes, la venda de roba del futbol base serà de 17:00h a 19:00h i els carnets es podran recollir entre les 17:00h i les 20:00h.

Preguem que la recollida els primers dies es faci durant el matí, atès que a la tarda hi ha cues aquests dies per recollir les equipacions del futbol base. A partir d’octubre ja es podrà garantir una atenció millor també durant les tardes.

Enguany la numeració ja serà la correcta, després de resoldre els problemes que hi ha hagut els últims estius.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS