Els equips femenins comencen la pretemporada

Els conjunts de futbol 11 i de futbol 7 del Sant Andreu van començar ahir al vespre els entrenaments de pretemporada al Narcís Sala.

El nou equip femení de futbol 11 de la UE Sant Andreu va començar ahir al vespre la pretemporada a la gespa del Narcís Sala. També van fer-ho els equips de futbol 7, que tenen continuïtat respecte de la temporada passada.

L’inici de les lligues és previst pel cap de setmana del 10 i 11 d’octubre en el futbol 7 i pel cap de setmana del 24 i 25 d’octubre en el futbol 11. Abans, hi ha prevists diversos partits amistosos de preparació.

El futbol 11 s’enfrontarà al Viladecans el diumenge 6 de setembre, al Montcada ‘B’ el diumenge 13, al Sant Vicenç el diumenge 20, al Martorelles el diumenge 4 d’octubre i al Sant Gabriel ‘B’ el diumenge 18.

Pel que fa al futbol 7, l’equip ‘A’ jugarà contra el Castellar el diumenge 6 de setembre, contra el Montagut el diumenge 20, contra el Barceloneta el dissabte 26 i contra la Lazio el diumenge 4 d’octubre. L’equip ‘B’ disputarà partits amb el Barceloneta el dissabte 19 de setembre, la Lazio el diumenge 27 i el Roureda el diumenge 4 d’octubre.

A més, la UE Sant Andreu manté obertes les inscripcions als equips femenins de cara a aquesta temporada.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS