Empat per seguir agafant rodatge (0-0)

El Sant Andreu ha empatat a zero contra l’Atlètic Lleida en el tercer partit de la pretemporada, el primer al Narcís Sala. El protocol de seguretat contra la COVID-19 ha funcionat correctament juntament amb el civisme i responsabilitat del públic assistent al feu andreuenc.

Continuar sumant minuts de preparació, rodatge i retrobar-se amb les sensacions són els principals objectius en aquestes setmanes prèvies a l’inici de la lliga d’aquí a un mes.

El Sant Andreu ha començat el partit enfront de l’Atlètic Lleida sent el dominador de la pilota. Sobre la mitja hora de joc han arribat les primeres ocasions clares quadribarrades, ambdues a càrrec de Franco Ezequiel González. El davanter andreuenc, molt actiu en la pressió i les desmarcades, ha aprofitat la seva velocitat i bona col·locació per aconseguir bones posicions de xut, però ambdós tirs, sobretot el segon que ha estat un u contra u amb el porter visitant, els ha aturat Oliveros.

Abans del descans Manu Lanzarote ha estat a punt de fer màgia amb l’intent d’un gol olímpic que Oliveros ha refusat sobre la línia de gol.

A la represa, el conjunt lleidatà ha travat el partit. La possessió de pilota ha estat més repartida i l’Atlètic Lleida s’ha aproximat a l’àrea defensada per David Aragón amb centrades perilloses, que no ha acabat finalitzant.

En el tram final del segon temps, Mikel Azparren ha donat entrada a diversos integrants del Juvenil A quadribarrat que han completat la convocatòria. Un d’ells, David, ha estavellat la pilota al travesser en una centrada que s’ha enverinat fins a impactar en la fusta. Finalment, el matx ha acabat en empat sense gols. Destacar que s’ha jugat amb la presència de públic al Narcís Sala i que s’ha complert correctament el protocol de seguretat contra la COVID-19.

El pròxim amistós del Sant Andreu serà aquest dissabte al camp de la UE Cornellà a partir de les dotze del migdia.

Fotografia: Xavi Ferrón en una acció del partit | Judit Andreu – UESA.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS