Indicacions i protocol covid per al partit de dimecres al Narcís Sala

El Club ha preparat un protocol per a garantir la salut pública i insta tothom a complir amb les mesures de seguretat establertes. L’entrada per al partit és lliure.

Dimecres el Sant Andreu jugarà el primer amistós amb públic al Narcís Sala contra l’Atlètic Lleida (20:30h). L’estadi andreuenc obrirà les portes mig any després, i ho farà amb mesures de seguretat i un protocol que caldrà que tothom segueixi pel bé de la salut pública. Caldrà portar omplerta, signada i en paper la declaració de responsabilitat.

DESCARREGA DE LA DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT

Protocol de seguretat

a) Entrada al Narcís Sala: a partir de les 19:30h per la porta 1. La Tribuna i els seus laterals seran les úniques zones habilitades, amb un aforament limitat de 800 persones en aquest partit.
b) Sortida del Narcís Sala: una volta acabat el partit, per la porta 2. Caldrà sortir ordenadament i respectar la distància de seguretat (1,5 metres).
c) Zona de bar: només estarà obert el bar de la Tribuna, i caldrà evitar aglomeracions.
d) Declaració de responsabilitat: s’haurà de portar en paper omplert i signat de casa (descarregueu-lo aquí). A la porta n’hi haurà exemplars per la gent gran. Caldrà facilitar el nom, cognoms, DNI i dades de contacte.
e) Mascareta obligatòria en tot moment, excepte durant el consum. Es recorda que està prohibit fumar.
f) Hi haurà un control de temperatura a l’entrada a l’estadi, així com gel desinfectant.
g) Caldrà mantenir en tot moment la distància de seguretat amb la resta del públic (1,5 metres). Les unitats de convivència podran seure juntes, i caldrà mantenir el mateix seient durant tot el partit.

Les persones que no segueixin el protocol no podran accedir a l’estadi o en podran ser expulsades. Així mateix, el Club es reserva l’opció de tancar les portes al públic si durant el partit el públic se salta les mesures de seguretat establertes.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS