Kilian Durán apuntala la defensa del Sant Andreu

La UE Sant Andreu reforça la posició de lateral esquerra amb el fitxatge de Kilian Durán. Ha signat per una temporada.

Kilian Durán (03/12/1997) ha fitxat pel Sant Andreu provinent del CF Badalona. El jove futbolista ha signat contracte per una temporada i apunta la defensa andreuenca, ja que la seva posició és la de lateral esquerre.

Durán, de 22 anys, és un defensa ràpid, amb projecció i potència física. En els seus inicis era un extrem, que s’ha anat reconvertint fins a ocupar la posició de lateral esquerre, la demarcació en què ha tingut protagonisme les últimes temporades.

El futbolista es va formar a les categories inferiors del CF Damm, on va estar quatre temporades fins al Juvenil A. Aleshores, quan tenia 18 anys, va fitxar per l’Atlètic de Madrid B la campanya 2016/2017. A Tercera Divisió amb el filial del conjunt matalasser va disputar dotze partits.

Després ha encadenat tres temporades consecutives competint a Segona Divisió B. Primer amb el Badalona la temporada 2017/2018, després al Peralada, i la temporada passada, de nou, al conjunt badaloní en què va fer tres gols. En total, 55 partits disputats aquests tres anys.

Benvingut, Kilian!

PLANTILLA 2020/2021

Porters: Arnau Riera i David Aragón
Defenses: José Antonio Llamas, Joan Noguera, Oumar Bah, Alberto Carroza, Yaya Sidibé i Kilian Durán
Migcampistes: Ton Alcover, Víctor Alonso, Juanan Gallego, Lawson Sunderland, Oriol Solina i Alberto García
Davanters: Marcel Serramitja, Jorge Carreón, Àlex Poves, Franco Ezequiel González, Manu Lanzarote, Xavi Ferrón i Enric Baquero
Baixes confirmades: Roger Escoruela, Ramon Terrats, Sergi Serrano, Carlos Craviotto, Laro Setién, Jaume Villar, David Serrano, Josu Rodríguez, Elhadji Baldeh, Sergi Moreno, Adri Rivas i Ferran Brugué

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS