Inscripcions al futbol base del Sant Andreu

El planter de la UE Sant Andreu és un dels millors del futbol català i forma els nens i nenes com a futbolistes i persones.

La Unió Esportiva Sant Andreu ja té obertes les inscripcions del futbol base de cara a la temporada vinent. A l’escola s’hi poden inscriure nens i nenes d’entre 4 i 6 anys, i al futbol base d’entre 6 i 18 anys. El club té l’objectiu d’ampliar el nombre d’equips i de reforçar el seu futbol base.

El futbol base del Sant Andreu és un dels millors planters del país i ha desenvolupat una metodologia pròpia que ha format bons futbolistes, però que també ha contribuït a acompanyar els nens i nenes en el seu creixement personal en valors com la companyonia, la solidaritat i el compromís amb l’equip i els colors.

Aquí teniu els formularis de les proves del futbol base. Poden lliurar-se a les oficines del club (09:30-12:30h / 17:00h-20:00h) o enviar-se al correu electrònic futbolbase@uesantandreu.cat.

Per qualsevol dubte relacionat amb les inscripcions i la metodologia del futbol base del Sant Andreu, podeu adreçar-vos als coordinadors al correu electrònic futbolbase@uesantandreu.cat o bé a futbolfemeni@uesantandreu.cat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS