Triomf amb bones sensacions (2-3)

El Sant Andreu ha derrotat el Júpiter en el segon amistós de pretemporada, en un bon partit de l’equip de Mikel Azparren. Ferrón, Baquero i Juanan han estat els golejadors.

Els quadribarrats ha fet un pas endavant en la preparació de la temporada oficial jugant un partit complet a la Verneda. Ferrón ha obert la llauna de seguida amb un xut des de dins l’àrea que ha rebotat en un defensor abans d’entrar (6’). El Sant Andreu ha intentat ofegar el Júpiter amb una pressió alta i amb joc ràpid. El pla s’ha executat amb bastant èxit, però el conjunt gris-i-grana no ha renunciat a sortir des del darrere.

Baquero, avui debutant, ha marcat el segon al minut 22. Ton Alcover ha recuperat l’esfèrica en zona de creació rival, i Baquero i Lanzarote han combinat a la frontal. L’extrem ha definit en l’u contra u amb Luque, amb un xut creuat precís. El Júpiter s’ha refet i pràcticament en l’única jugada de perill de la primera part ha escurçat la distància amb un gol d’Èric (34’).

A la represa, el Sant Andreu ha fregat l’u a tres en una jugada en què Ton Alcover ha recuperat la pilota gràcies a una pressió alta i intensa i al primer toc ha xutat, amb la mala fortuna que la pilota ha picat al travesser (50’). Els andreuencs han tornat a imposar un ritme alt, però el Júpiter ha aconseguit empatar en una acció aïllada en un xut fort i ajustat de Gil (62’).

Els quadribarrats han reaccionat ràpidament amb un gran gol de Juanan, que ha fet una jugada excel·lent des de la dreta cap a dins i ha definit amb un xut a la base del pal (66’). El ritme del partit ha anat baixant progressivament, i a la recta final no hi ha hagut grans oportunitats de gol. Erikson, en una rematada en planxa, ha fregat el quart abans del final (83’).

El Sant Andreu jugarà dimecres vinent el primer amistós al Narcís Sala, contra l’Atlètic Lleida a les 20:30h i amb públic a la graderia.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Resum de Betevé

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS