Ajornat el debut Juvenil A a la lliga per un positiu al Nàstic de Tarragona B

Aquest cap de setmana arrenca la lliga del Grup 7 de Lliga Nacional. El partit del Juvenil A, però, s’ajorna a causa d’un positiu a la plantilla del Club Gimnàstic Tarragona B, rivals dels andreuencs, que estava previst per dissabte al Narcís Sala.

Les darreres mesures restrictives implementades per la Generalitat de Catalunya no afecten la disputa de les competicions d’àmbit estatal com és el cas de la Lliga Nacional Juvenil, que això sí, seran a porta tancada de forma obligatòria. El partit del Juvenil A contra el Club Gimnàstic de Tarragona, en què era l’estrena dels andreuencs al campionat aquest dissabte al Narcís Sala, s’ajorna a causa d’un positiu a la plantilla del conjunt tarragoní. La reubicació de l’enfrontament en el calendari encara està per determinar.

Tot i la incertesa de les darreres setmanes amb el desenvolupament de les activitats esportives, la resta d’equips del Grup 7 de la Lliga Nacional arrencarà el campionat aquest cap de setmana tal com es va anunciar a finals del passat mes de setembre amb el canvi de format del torneig.

El Juvenil A entrenat per Ivan Díaz-Cano està enquadrat al subgrup A, que el formen 10 equips. La FCF va anunciar ja fa un mes que en el format de competició d’enguany la primera fase es juga a anada i tornada. Els cinc millors classificats disputaran la segona fase per pujar a Divisió d’Honor amb els cinc millors posicionats de l’altre subgrup. Els pitjors cinc equips de cada enquadrament també disputaran una segona fase per a la permanència.

La novetat és que la segona fase es disputarà a una sola volta contra els equips de l’altre subgrup en què s’arrossegaran tots els resultats i punts de la primera fase. Dels que competeixin per ascendir només ho aconseguiran dos, mentre que en la fase de la permanència, els últims quatre baixaran a Preferent.

Imatge: Onze titular del Juvenil A durant un dels partits de la pretemporada | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS