‘Tornarem!’, la campanya de socis 2020/2021

socis Sant Andreu

La UE Sant Andreu necessita el suport dels seus socis per a acompanyar l’equip en el camí cap a la Segona Divisió ‘B’.

El Sant Andreu necessita més que mai el suport de l’afició per a enfortir el club econòmicament i acompanyar l’equip en el camí cap a la Segona Divisió ‘B’. El club ha passat per dificultats econòmiques arran de la crisi sanitària i econòmica, com tantes altres famílies, entitats i institucions.

És un any difícil per a tothom, per això cal fer pinya i estar units per a portar el Sant Andreu a la victòria. Demanem un esforç conjunt per a ampliar la massa social del club com hem fet aquestes últimes temporades, demostrant entre tots la passió per la quadribarrada. Volem fer el màxim nombre de socis possible.

Els preus per aquesta temporada són els següents:

Tribuna: 135 euros / 175 en cas d’ascens
General: 85 euros / 115 en cas d’ascens
Carnet Familiar (parella adulta): 120 euros / 150 en cas d’ascens
Gol Nord: 60 euros / 75 en cas d’ascens
Menors: paguen la seva edat en euros

Us recordem que podeu fer la inscripció on-line o a les oficines del Narcís Sala, en l’horari habitual (09:30-12:30 i 17:00-20:00). També podeu optar per fer l‘ingrés al compte corrent (ES92 2100 0616 2602 0027 9316) indicant al concepte el nom i cognoms i la ubicació de la localitat.

El Carnet Familiar inclou dos adults que siguin parella i tinguin fills, a més dels menors, ja que és un abonament pensat per a facilitar l’assistència de les famílies.

Els socis que travessin una situació d’ERTO i ho acreditin degudament a les oficines del club quan reobrin puguin fraccionar el pagament en quotes iguals en un màxim de sis mesos. El club té sensibilitat per la situació d’alguns dels seus socis i per això ha fet aquest esforç, però també demana comprensió per la situació delicada de l’entitat.

Fotografia: Adrià Giménez – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS