El cos tècnic de la temporada 2020/2021

Sergi Pujol assumeix les funcions d’analista de Sergi Orozco, que és baixa per motius professionals.

Després de la renovació de Mikel Azparren com a primer entrenador i de Xavi Jiménez com a segon, hi ha continuïtat en el cos tècnic que va acabar la temporada passada. Dani de Paco continua com a preparador físic, Sergi Pujol com a entrenador de porters, i assumeix les funcions d’analista, i Francesc Vives com a delegat, en plenes funcions després de la trista pèrdua de Miquel Jové.

El fisioterapeuta continuarà sent Lorenzo Valero, ‘Chencho’, que ja va fer-se càrrec d’aquesta tasca a mitjans de la temporada passada. Leonardo López continuarà com a encarregat de material. Toni Rodríguez ara per ara no continua com a ajudant, però continua vinculat al club.

L’analista Sergi Orozco és baixa per motius professionals. Des del Club li agraïm la feina feta les últimes temporades i li desitgem èxits en el futur.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS