El partit de demà, finalment a porta tancada

La UE Sant Andreu retornarà els diners de les entrades durant la setmana vinent a les oficines del Narcís Sala en els horaris habituals.

A vint-i-quatre hores del primer partit de lliga i amb noranta entrades venudes a aficionats andreuencs, l‘Ajuntament de Vilassar de Mar ha decidit que el partit entre el club local i el Sant Andreu es jugui a porta tancada. Us recordem que el podreu seguir per Sant Andreu Ràdio i també en streaming a FCF.tv.

El Club tornarà l’import de les entrades durant la setmana vinent, en els horaris habituals de les oficines (09:30-12:30 i 17:00-20:00). Lamentem que la competició torni sense públic després d’una pretemporada exemplar amb aficionats a les graderies seguint els protocols covid.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS