Els quatre capitans d’aquesta temporada

José Antonio Llamas, Alberto Carroza, Ton Alcover i Juanan Gallego seran els quatre capitans del Sant Andreu.

El Sant Andreu enllesteix aquesta setmana la preparació per la lliga, que comença diumenge, i els jugadors quadribarrats van elegir els quatre capitans d’aquesta temporada. Els braçalets que lluiran són de la marca GIVOVA, nou patrocinador del club.

José Antonio Llamas torna a ser el capità del primer equip, i complirà la seva setena temporada al Narcís Sala. Alberto Carroza, en la seva cinquena temporada consecutiva, tornarà a ser de nou el segon capità. Dos pesos pesants del vestidor, futbolistes veterans i amb experiència per a guiar un grup força jove i renovat.

El tercer capità serà de nou Ton Alcover, que també compleix la seva cinquena temporada seguida en aquesta segona etapa i que és un dels pesos pesants del vestidor. Per últim, Juanan Gallego serà el quart capità d’aquest any, i també encadenarà un cinquè any al primer equip d’ençà que va pujar del futbol base andreuenc.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS