Empat en el penúltim test de pretemporada (0-0)

El Sant Andreu ha empatat sense gols contra el Manresa en el penúltim partit de la pretemporada al Narcís Sala.

El partit ha començat amb un primer xut de Baquero que no ha estat gol per pocs centímetres. Ha estat una primera oportunitat per al Sant Andreu abans que el Manresa imposés el seu pla de joc, amb una pressió alta i un bloc molt compacte en camp rival. Els bagencs han forçat diverses faltes a prop de l’àrea i han creat perill sobre la porteria d’Arnau Riera, amb intents d’Erik Rafael i Checa. El porter andreuenc, que ha debutat avui, ha respost bé a les ocasions visitants.

Amb el pas dels minuts, el Sant Andreu ha carburat i ha tancat el Manresa a camp propi amb una bona pressió durant uns minuts. El ritme del partit ha estat alt i els quadribarrats han tingut diverses oportunitats de gol. La societat Kilian-Baquero ha començat a perforar la defensa per l’esquerra i l’extrem ha tingut la millor ocasió en rebre una passada mil·limètrica de Lanzarote, però ha creuat massa la pilota (20′).

Lanzarote també ho ha provat en una rematada de cap tova i un xut de llarga distància que ha sortit desviat (30′). Ton Alcover, en un parell de tirs, també ha creat perill sobre la porteria de Vito. La primera part s’ha acabat sense gols, però ha estat força entretinguda.

A la represa, el Manresa ha mantingut un ritme elevat i ha tornat a dominar els primers minuts, i Solina ha evitat el gol sota pals després d’un xut que ha rebotat en un defensa andreuenc (57′). Carreón ha fregat el gol després d’una gran jugada dels quadribarrats, però la defensa ha blocat el xut (66′), i Aragón ha refusat un xut potent de Juli (77′).

Les revolucions han baixat amb el pas dels minuts i a la recta final no hi ha hagut més oportunitats de gol fins l’últim minut, quan Alberto ha executat una falta que ha pogut blocar Vito. El Sant Andreu jugarà l’últim partit de pretemporada dissabte vinent a les 20:00h al Narcís Sala davant el San Cristóbal.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS