Indicacions i protocol covid per al partit de dissabte al Narcís Sala

El Club aplicarà el mateix protocol que en els altres partits amistosos, i caldrà que tothom el compleixi per evitar el tancament de l’estadi. L’entrada per al partit és lliure.

Dissabte a les 17:30h el Sant Andreu jugarà el tercer amistós amb públic al Narcís Sala contra el CP San Cristóbal. Es repetirà el dispositiu dels dos primers dies, i caldrà que tothom el compleixi per evitar el tancament de l’estadi en futurs partits. Caldrà portar omplerta, signada i en paper la declaració de responsabilitat.

DESCARREGA DE LA DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT

Protocol de seguretat

a) Entrada al Narcís Sala: a partir de les 19:00h per les portes 1, 2 i 3. S’obrirà la Tribuna, Preferent i el Gol Nord, amb un aforament limitat de 800 persones.
b) Sortida del Narcís Sala: una volta acabat el partit. Caldrà sortir ordenadament i respectar la distància de seguretat (1,5 metres).
c) Zona de bar: estarà obert el bar del Gol Sud, i caldrà evitar aglomeracions.
d) Declaració de responsabilitat: s’haurà de portar en paper omplert i signat de casa (descarregueu-lo aquí). A la porta n’hi haurà exemplars per la gent gran. Caldrà facilitar el nom, cognoms, DNI i dades de contacte.
e) Mascareta obligatòria en tot moment, excepte durant el consum. Es recorda que està prohibit fumar.
f) Hi haurà un control de temperatura a l’entrada a l’estadi, així com gel desinfectant.
g) Caldrà mantenir en tot moment la distància de seguretat amb la resta del públic (1,5 metres). Les unitats de convivència podran seure juntes, i caldrà mantenir el mateix seient durant tot el partit.

Preguem responsabilitat i seny a tothom!

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS