Les oficines estaran tancades la tarda d’aquest divendres

oficines Narcís Sala

Les oficines de la UE Sant Andreu romandran tancades aquest divendres a la tarda, i demà estaran obertes fins les 21:00h.

El Club informa que aquesta setmana hi haurà dues modificacions dels horaris de les oficines de manera excepcional. Demà es mantindrà l’horari habitual dels matins (09:30-12:30), i a la tarda s’obrirà a les 18:00h i s’atendrà fins les 21:00h.

Divendres a la tarda les oficines estaran tancades. Només s’atendrà la venda de roba del futbol base i la numeració de les samarretes. La resta de tràmits com ara carnets de soci, inscripcions, matrícules o venda d’entrades, no podran fer-se.

La setmana vinent tornaran els horaris habituals.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS