Oumar Bah i Ton Alcover passen pel quiròfan

Ambdós jugadors se sotmetran a operacions per a mirar de solucionar les seves respectives lesions.

Oumar Bah i Ton Alcover hauran de passar pel quiròfan per a tractar-se les seves respectives lesions. Oumar se sotmetrà avui a una artroscòpia al genoll esquerre per a tractar-se les molèsties que ha arrossegat tota la pretemporada, i estarà aproximadament uns dos mesos de baixa. La seva evolució marcarà la disponibilitat i els terminis.

Per la seva banda, Alcover encara no té una data definida. S’ha d’operar una luxació a l’espatlla dreta per tornar en plenes condicions, i estarà aproximadament uns tres mesos fora dels terrenys de joc. La seva evolució marcarà la disponibilitat i els terminis.

Des del club i el vestidor els desitgem als dos una bona recuperació el més aviat possible.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS