Protocol covid per als partits de lliga al Narcís Sala

La UE Sant Andreu obrirà totes les zones de l’estadi Narcís Sala en els partits de lliga. Caldrà entrar amb el carnet de soci nou a la zona pertinent, i quan comenci el partit es tancaran les portes.

El protocol covid del Sant Andreu en els partits de lliga serà el mateix que s’ha aplicat durant la pretemporada, amb la novetat que s’obriran totes les portes i zones de l’estadi Narcís Sala. Els socis andreuencs hauran d’accedir amb el seu carnet nou d’aquesta temporada, que incorpora com a novetat la lectura de codi QR. Cal venir amb antelació, atès que quan comenci el partit es tancaran les portes.

Caldrà lliurar la declaració de responsabilitat a l’entrada, i es recomana que es porti impresa de casa per tal d’evitar aglomeracions. Es prega venir amb prou antelació. L’aforament màxim permès és de 2.000 persones, que representa aproximadament un terç de la capacitat del Narcís Sala.

DESCARREGA DE LA DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT

També hi haurà entrades disponibles a les taquilles. Els preus s’han adaptat als abonaments dels socis. Així, les entrades costaran 5 euros al Gol Nord, 10 euros a General i 15 euros a Tribuna. Els socis dels clubs amb qui hi ha pacte d’entrades pagaran cinc euros per una entrada a General.

Protocol de seguretat

a) Entrada al Narcís Sala: una hora abans del partit, ordenadament.
b) Sortida del Narcís Sala: una volta acabat el partit. Caldrà sortir ordenadament i respectar la distància de seguretat (1,5 metres).
c) Declaració de responsabilitat: s’haurà de portar en paper omplert i signat de casa (descarregueu-lo aquí). A la porta n’hi haurà exemplars per la gent gran. Caldrà facilitar el nom, cognoms, DNI i dades de contacte.
d) Mascareta obligatòria en tot moment, excepte durant el consum. Es recorda que està prohibit fumar.
e) Hi haurà un control de temperatura a l’entrada a l’estadi, així com gel desinfectant.
f) Caldrà mantenir en tot moment la distància de seguretat amb la resta del públic (1,5 metres). Les unitats de convivència podran seure juntes, i caldrà mantenir el mateix seient durant tot el partit.

Preguem responsabilitat i seny a tothom!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS