Sergi Canteras, nou entrenador de l’Amateur Femení 11

El nou tècnic substitueix a Javier Bascuñana, que va deixar el càrrec per motius personals.

Sergi Canteras ha acceptat el repte de dirigir l’Amateur Femení 11 de la UE Sant Andreu a dues setmanes de començar la lliga contra El Levante las Planas. El nou entrenador s’ha mostrat molt il·lusionat davant d’aquesta nova etapa al Narcís Sala.

El tècnic ha estat vuit anys a les banquetes i té experiència entrenant a equips femenins com al FC Santfeliuenc, on va entrenar durant dues temporades al Futbol 7 Infantil i també a la Penya Barcelonista de Sant Vicenç dels Horts on la passada temporada va entrenar al Juvenil Femení 11.

El Club confia que Canteras pugui desenvolupar una bona tasca al capdavant de l’Amateur Femení 11 en aquesta primera temporada i que aporti els seus coneixements a les jugadores perquè puguin créixer futbolísticament.

Benvingut, Sergi!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS