Serramitja lliga un triomf treballat (0-1)

El Sant Andreu ha debutat amb victòria a la lliga amb un triomf molt treballat contra el Vilassar de Mar. Serramitja ha anotat el gol de la victòria a set minuts pel final.

Començava la lliga al Xevi Ramon a porta tancada amb un Sant Andreu amb ganes de portar la iniciativa i el pes del partit. L’equip de Mikel Azparren ha estat dominador, però el Vilassar de Mar s’ha defensat de manera eficaç. Kilian ha tingut l’oportunitat més clara de la primera part després de rebre una passada de Lanzarote, però Montiel ha refusat el xut (4’).

Les dimensions del camp convidaven a jugar en llarg, tot i que els andreuencs no han renunciat a trenar jugades i a obrir el camp pels extrems. Hi ha hagut molt joc aeri i segones jugades. Poves i Baquero han provat la porteria local, però el xut del primer ha topat amb un defensor i el del segon ha sortit desviat. Alberto ha portat la batuta al mig del camp, mentre la línia defensiva subjectava els contracops dels roig-i-blancs.

A la represa, el ritme s’ha travat i els canvis s’han succeït. Llamas ha rebut una passada de Ferrón i el xut ha acabat a la xarxa lateral (65’) i Kuku ha intentat una rematada inversemblant que ha sortit desviada (66’). La més clara del Vilassar l’ha tinguda Cano, amb un cop de cap per sobre del travesser (70’), i Yaya ha blocat un xut perillós dins l’àrea (74’).

El Sant Andreu ha continuat atacant l’àrea del Vilassar, però la defensa consistent dels locals ha impedit que es generessin oportunitats clares de gol. Ferrón, després d’una gran jugada d’atac, ha xutat a les mans de Montiel (79’). Els quadribarrats han insistit en atac, mentre els locals amenaçaven al contracop. La insistència ha tingut premi en forma de gol. Llamas ha centrat al segon pal, Kuku ha despenjat amb el cap i Serramitja ha anotat un gol que ha valgut la victòria (82’).

Els andreuencs han sabut tancar el partit i la defensa ha salvat el gol de Kuku sota pals en temps afegit. El Sant Andreu s’ha endut els primers tres punts de la temporada, i rebrà el Sants diumenge vinent al Narcís Sala.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Vilassar de Mar (0): Montiel, Varese, Canelada, Fran, Rosales, Domingo (Cabrero, 86’), Granero, De la Torre (Eslava, 61’), Cano, Pluvins (Pascual, 64’) i Soufiane.

UE Sant Andreu (1): Arnau, Llamas, Yaya, Noguera, Kilian, Alberto, Carreón, Baquero (Ferrón, 62’), Lanzarote (Solina, 89’), Poves (Serramitja, 73’) i Kuku.

Gol: 0-1 Serramitja (82’).

Àrbitre: Sr. Ramírez Plaza (del. Vallès Occidental), ha amonestat Domingo pels locals i Kuku, Noguera i Solina pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 1 del subgrup B de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Xevi Ramon.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS