Triomf abans de començar la lliga (2-1)

Els quadribarrats han guanyat l’últim amistós de la pretemporada contra el San Cristóbal. Poves i Serramitja han estat els golejadors. Marcel ha pogut debutar després d’un any de molt treball i esforç per a recuperar-se de la lesió als lligaments, i ha donat el gol de la victòria.

El Sant Andreu ha completat la pretemporada amb un triomf al Narcís Sala davant el San Cristóbal. Els quadribarrats s’han avançat ràpidament gràcies a un gol de Poves, que s’ha estrenat amb un xut potent i col·locat des de l’interior de l’àrea (7’).

La primera meitat ha estat igualada. L’avantatge andreuenc ha permès jugar amb tranquil·litat i vigilant els contracops dels visitants, que no han pogut xutar entre pals.  Les jugades de Baquero per l’esquerra han generat perill, i l’extrem ha provat sort amb un xut desviat (17’) i un de falta que ha blocat el porter (32’).

A la represa, Kuku ha tornat a vestir la quadribarrada i ha provat de trobar porteria ràpidament. Un xut desviat (48’) ha precedit una falta xiulada sobre el porter en una jugada que havia acabat en gol (51’). El San Cristóbal ha sorprès el Sant Andreu i ha empatat en una rematada de cap d’Obispo (56’), i ha dominat l’encontre durant uns minuts.

Baquero, amb un xut des de la frontal, ha tornat a topar amb el porter (58’) i Kuku ha engaltat un xut que ha sortit desviat (67’).  A l’equador de la segona part, Marcel Serramitja ha substituït Lanzarote debutant amb la quadribarrada després de molt treball i esforç per a recuperar-se de la seva lesió als lligaments. En l’oportunitat més clara, Carles ha refusat una rematada de Kuku a l’interior de l’àrea petita (73’).

El San Cristóbal s’ha quedat en inferioritat numèrica els últims minuts per l’expulsió d’Oliver per doble groga (76’). El Sant Andreu ho ha aprofitat, i una gran jugada de Baquero per l’esquerra ha permès que Serramitja anotés el seu primer gol en una rematada de cap com marquen els cànons (83’). El gol de Marcel, molt celebrat al Narcís Sala, ha acabat donant el triomf als quadribarrats.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS