Venda anticipada per al partit a Vilassar

El Sant Andreu debuta a la lliga diumenge a les 18:00h al camp del Vilassar de Mar, i tindrà 150 entrades per als socis.

El Club posa a la venda a partir d’aquesta tarda a les oficines 150 entrades anticipades per als socis que vulguin assistir al partit al Xevi Ramon. Cada soci del Sant Andreu podrà retirar un màxim de quatre entrades, tot indicant el nom i cognoms dels acompanyants i el DNI. El preu és de cinc euros per entrada, i es lliurarà un resguard que es podrà bescanviar a les taquilles del camp del Vilassar.

Cal tenir en compte que diumenge cal portar signada la declaració responsable que exigeix la UE Vilassar de Mar.

A causa de la situació sanitària, preguem a tothom que segueixi les mesures de seguretat a l’estadi del Vilassar. És molt important tenir un comportament cívic per evitar contagis i el tancament dels estadis de cara als pròxims partits.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS