Venda de roba al futbol base i estampació de números, en horari de tarda

La UE Sant Andreu està acabant el procés de lliurament de la nova roba del futbol base de la marca GIVOVA.

El Club informa que s’està acabant el procés de venda de la nova roba de la UE Sant Andreu, amb la marca GIVOVA, als membres del futbol base. La venda de roba i l’estampació dels números a les samarretes es farà exclusivament en l’horari de tarda a les oficines (17:00-20:00). Per als nens i nenes de la base, l’estampació dels números és de franc.

La venda de les noves samarretes al públic en general començarà aviat, atès que la roba és a punt d’arribar des d’Itàlia. Els socis del Sant Andreu tindran un descompte per la compra de la samarreta així com altres productes oficials de la nova línia de merchandising.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS