Ajornat el partit del Juvenil A contra el Barça B

El Juvenil A havia de debutar a la lliga en el partit d’aquest dissabte contra el Barça B al Narcís Sala, però s’ha ajornat a causa d’un positiu a la plantilla blaugrana.

El conjunt andreuenc encara no s’ha estrenat a la lliga, tot i que el campionat ja es troba a la tercera jornada, perquè els partits en què estava involucrat el Juvenil A s’han hagut d’ajornar per positius de COVID-19. Als de les dues primeres jornades, s’afegeix l’ajornament del qual estava previst per aquest dissabte al Narcís Sala contra el Barça B, que no es disputarà per un cas positiu a la plantilla blaugrana. La reubicació del matx en el calendari està pendent de determinar.

Els anteriors dos enfrontaments que hauria d’haver disputat l’equip entrenat per Ivan Diaz-Cano es van ajornar per un positiu en el Club Gimnàstic Tarragona B en el partit contra el conjunt tarragoní, mentre que en el matx enfront de l’AE Prat per un cas a les files quadribarrades. Els jugadors del Juvenil A havien superat la quarantena i donat negatiu en els tests PCR i, per això, estaven disponibles pel duel enfront del Barça B.

Per tant, el Juvenil A encara no ha pogut disputar cap partit de lliga aquesta temporada. El pròxim duel dels andreuencs està previst pel cap de setmana del 21-22 de novembre al camp del CF Vilaseca.

Imatge: Onze titular del Juvenil A durant un dels partits de la pretemporada | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS