Arrenca la lliga pel Juvenil A contra el Vilaseca

L’equip andreuenc debuta a la lliga aquest dissabte al camp del CF Vilaseca en el partit corresponent a la quarta jornada. Les tres primeres es van ajornar per diversos casos positius de COVID-19.

A la quarta va la vençuda. El Juvenil A finalment podrà debutar a la lliga a domicili contra el CF Vilaseca aquest dissabte a partir de les 18:15 h. L’equip entrenat per Ivan Diaz-Cano no ha jugat cap de les tres primeres jornades per casos de Coronavirus a jugadors. En els duels contra el Club Gimnàstic Tarragona B i el FC Barcelona B per positius al conjunt rival, mentre que contra l’AE per un cas a les files quadribarrades.

S’ha fet esperar, però arriba el torn d’estrenar-se a la lliga pel Juvenil A contra el Vilaseca, que va guanyar el primer matx contra el Sants, però ha perdut els darrers dos enfrontaments contra la UD Cornellà B i la UD Unificación Bellvitge.

Una estrena a la lliga que per culpa dels partits ajornats fa que els andreuencs afrontin en els pròxims set dies tres jornades del campionat, amb el duel contra el Nàstic B reubicat entre setmana, el pròxim dimecres.

Imatge: El Juvenil A durant un dels partits amistosos de la pretemporada | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS