Arrenca la temporada per la UESA eSports

La secció dels eSports de la UE Sant Andreu s’ha posat en marxa amb l’inici de les competicions aquesta setmana. Pel canal de Twitch del Club es podran veure en directe tots els partits oficials i amb la veu dels jugadors andreuencs.

Una temporada més la UESA eSports representarà el Sant Andreu en el FIFA 21 en què a partir d’aquesta setmana ja han començat les competicions. Enguany la secció està capitanejada per Gerard Álvarez, que ja fa unes campanyes que ocupa aquest càrrec, David Albizu i Alejandro Gómez, que retornen per defensar la quadribarrada després d’un període d’absència, i Marc Mauri, jugador nou que s’incorpora aquesta temporada.

Amb la creació del Twitch de la UE Sant Andreu, el Club dóna un nou impuls en l’expansió de la secció en què es podran veure en directe i diferit tots els partits oficials del conjunt andreuenc en la competició de Clubs Pro, que ha començat aquesta setmana, i que es disputen cada dia de dilluns a dijous de 22:30 h a 00:00 h i, a més, es podrà escoltar la veu dels jugadors quadribarrats. Per saber la resta d’integrants de la plantilla podeu visitar la pàgina dedicada a la UESA eSports en la web del Club.

A més, també cada cap de setmana Artiz Menotti farà, com a mínim un directe a través del Twitch del Club, jugant FUT Champions.

Imatge: Dos dels capitans de la UESA eSports, en Gerard Álvarez (esquerra) i David Albizu (dreta). | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS