A la venda de les noves samarretes del Sant Andreu!

Les noves samarretes quadribarrades de la marca GIVOVA poden comprar-se a les oficines del Narcís Sala.

La UE Sant Andreu obre la venda de les noves samarretes d’aquesta temporada, de la marca GIVOVA. El preu de les samarretes serà de 39,50 euros, i els socis tindran un 10% de descompte. Per aquest preu s’inclourà una bufanda en l’oferta de la UESA Week en el cas de la quadribarrada.

Des de dilluns 23 fins el divendres 27, el club farà una setmana de UESA WEEK amb diverses ofertes de productes oficials.

Cada soci podrà comprar fins a quatre samarretes en total i fer el pagament a les oficines del Narcís Sala a partir de demà a la tarda. El club ha fet una primera comanda limitada de samarretes amb diverses talles.

Fotografia: Rubén Esquirol

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS